Geefjekennis door

Het team

Onze kanjers

Medewerkers

Ik heb het voorrecht opgegroeid te zijn in een fijne omgeving met veel kansen. Het besef groeit steeds meer dat lang niet iedereen dit voorrecht heeft. Het frustreert me dat de plek waar je opgroeit of je afkomst uitmaakt voor welke kansen je krijgt. Ik wil daarom mijn ervaringen en kennis graag inzetten voor kinderen bij wie de ontwikkeling en studie misschien niet helemaal vanzelf komt, en hopelijk zo te kunnen bijdragen aan een betere toekomst!

Julia van den broek

Beleidsadviseur en fondsenwerver

Ik hoop met mijn inzet voor Life Skills bij te kunnen dragen aan iemands persoonlijke ontwikkelingen en studieperspectief. Als student weet ik goed wat leerlingen nodig hebben. Door mee te denken over beleid, kunnen we samen goed inspelen op de behoefte van de leerlingen.

Wiejanne Bolhuis

Huiswerk- en studiebegeleider: alfa + béta en coach

Sterke levensvaardigheden zijn cruciaal om op een succesvolle manier sociaal mee te doen in de maatschappij. Als er wordt gesproken over een sociaal-economische achterstand, dan vind ik dat aan het sociale aspect veel meer aandacht gegeven moet worden. Dat is de reden dat ik Life Skills steun en vanuit mijn kennis en expertise graag meedenk met de vormgeving hiervan.

Rafiek mohamedjoesoef

Huiswerk- en studiebegeleider: alfa, béta en gamma en coach

Soms kan een klein steuntje in de rug een groot verschil maken.
Ik hoop met mijn inzet voor Life Skills dat ik kan bijdragen aan een iets gelijkwaardiger samenleving waar alle kinderen krijgen wat ze nodig hebben. In het leven is niet alles eerlijk verdeeld en zie je grote verschillen; mensen die kansen krijgen en mensen die er hard voor moeten vechten. Ik geloof er in dat iedere druppel op de gloeiende plaat er toe doet. Daarom zet ik me in voor Life Skills.

Wie ben ik: Een supertrotse moeder van een dochter van 21 jaar, ik heb 5 jaar geleden mijn Master HRM gehaald met als specialisatie Talentmanagement en leiderschapsontwikkeling en ik ben Hoofd van de afdeling Human Resources bij het Nederlands Herseninstituut.

Dorien Bisselink

Huiswerk- en studiebegeleider: alfa, béta en gamma, coach en vertrouwenspersoon

Vanuit een drive om anderen te helpen ben ik het trainersvak gaan beoefenen. Ik heb verschillende trainingen gegeven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, van timemanagement tot omgaan met geld tot opvoeding. Sinds afgelopen zomer mag ik me ook officieel psycholoog-trainer noemen! Ik heb het ook altijd belangrijk gevonden om een maatschappelijke bijdrage te leveren: want als je de tijd en ruimte hebt om anderen te helpen, waarom zou je dat niet doen? Om bij Life Skills jonge mensen te kunnen helpen door ze te trainen in onderwerpen die belangrijk zijn om goed mee te kunnen draaien in de maatschappij, vind ik fantastisch. Iedereen verdient een kans en ik zet me zonder twijfel graag in voor het bestrijden van kansenongelijkheid!

Nikki Donkersloot

Trainingontwikkelaar en trainer

Probleem of kans? Zien we jongeren met een achterstand of zien we jongeren met onaangeboord potentieel tot zelfontwikkeling? En hoe zien jongeren zichzelf? Als iemand die 3 punten achter staat of als iemand met potentie met enorm veel toegevoegde waarde? Dat is waar ik me voor in wil zetten, denken in mogelijkheden en waar ruimte voor groei is. Echter hier ligt ook gelijk het probleem: denken in mogelijkheden is voor heel veel jongeren niet eens weggelegd omdat vaak deze mogelijkheden niet eens toegankelijk zijn voor jongeren. Dit is waar ik mij dan ook voor wil inzetten om jongeren te inspireren te gaan denken in mogelijkheden en hier vervolgens iets mee gaan doen.

Sieds Rienks

Adviseur strategie en fondsenwerver

Bij Life Skills wordt belangrijk werk gedaan wat een grote bijdrage levert bij het verminderen van ongelijkheid in de samenleving. Ik ben zelf bevoorrecht opgegroeid, maar weet ook dat heel veel anderen dat niet zijn. Bij Life Skills kan ik mijn voorrecht delen met mensen en op die manier anderen net een stapje verder helpen. Dat doe ik graag. Toen ik langskwam op gesprek werd het feit dat Life Skills kinderen op een hele leuke manier helpt meteen bevestigd en dat bevestigde ook dat dit de juiste plek voor mij was om te komen helpen.

Joep Litjens

Huiswerk- en studiebegeleider: alfa, béta en gamma en coach

Nog in te vullen

eliza dijkema

Communicatiestrateeg

Nog in te vullen

Miralda Kuils

Communicatieadviseur

Ieder kind verdient het om krachtig en positief in het leven te staan!”. Daarom geef ik gelukstraining gebaseerd op de Gelukskoffer. Het is een “ontdekkingsreis” waar een jongere echt gelukkig van wordt, wat zijn/haar talenten zijn en hoe hij/zij zelf invloed heeft op een positief eigen gedachtegoed. Deze training sluit naadloos aan bij het mooie gedachtegoed van Life Skills. Ik heb het zelf zo goed en veel kansen gekregen daarom help ik jongeren graag een stukje op weg. Ook ben ik vertrouwenspersoon voor alle betrokkenen bij Life Skills. Een veilige werkomgeving is voor iedereen belangrijk. Het kan een keer misgaan in de omgang met elkaar. Dan biedt de vertrouwenspersoon je een luisterend oor en samen zoeken we passende oplossingen.

Jeannette Driessen

Trainer en vertrouwenspersoon

Life Skills is de springplank die veel Amsterdamse jongeren kunnen gebruiken. Door te oefenen en nieuwe ervaringen op te doen, werk je aan je zelf. Of het gaat om schoolwerk, een goed gesprek of een kijk op je toekomst ontwikkelen: Life Skills helpt je om veerkracht te ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om mijn coach-, dialoog- en debatskills in te zetten bij Life Skills! 

Hannah Kooke

Socioloog, debatleider, huiswerkbegeleider en coach

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat je in je leven mensen ontmoet die in je geloven, waar je van leert, die je zelfvertrouwen geven, je stimuleren je te ontwikkelen en je talenten in te zetten. Niet iedereen krijgt helaas hiervoor voldoende kansen. Dus werd ik onmiddellijk getroffen toen ik las over Life Skills. Jonge mensen de mogelijkheden bieden via huiswerkbegeleiding, activiteiten, trainingen en ontmoetingen met andere mensen, de kansen op een succesvolle toekomst voor henzelf positief te beïnvloeden. Ik wil graag proberen een steentje hieraan bij te dragen en me in te zetten voor Life Skills; ik weet zeker dat het ook voor mijzelf een verrijking zal zijn. Ik heb in mijn werkzame leven gewerkt als schoolbegeleidster bij diverse
schooladviesdiensten. Ik droeg bij aan het verbeteren van onderwijs en resultaten. 

Trudy Brons

Huiswerk- en studiebegeleider: alfa, béta en gamma en coach

De bedoeling is dat iedereen gelijke kansen krijgt op school, dat scholen hun best doen iedereen gelijke kansen te geven. Dat lijkt niet altijd goed te lukken. Om kansen te vergroten sturen rijke ouders hun kinderen naar dure huiswerkinstituten. Andere kinderen hebben het nakijken. Daar doet “Studiehuis & Life Skills” wat aan en daar draag ik graag aan bij. Ik breng mijn ervaring en kennis in die ik heb opgedaan als psycholoog en in mijn praktijk van gestalttherapeut, maar vooral als moeder van vier kinderen en door jarenlang actief te zijn geweest in huiswerkbegeleiding op een middelbare school in Hilversum. Het geeft mij veel voldoening om opgroeiende tieners te begeleiden met hun schoolwerk, ze te motiveren en te laten zien dat leren ook leuk kan zijn. Er speelt veel in hun leven, ze zijn met van alles bezig en dan helpt het als ze wat structuur krijgen maar vooral als ze zich gezien en gehoord voelen. Een beetje humor helpt ook.                             

Marijke prins

Huiswerk- en studiebegeleider: alfa en gamma en coach

Mijn hele leven heb ik gestreden tegen ongelijkheid in de wereld, specifiek vanuit mijn werk op het gebied van ontwikkelingssamenwerking. Daarbij zijn gelijke kansen voor meisjes en jongens voor mij bijzonder belangrijk. Opleiding en werk zijn de sleutel tot gelijkheid. Ik heb veel ervaring met Skills & Work for Youth programma’s waarbij life skills een heel belangrijk onderdeel vormen. Daarom geloof ik in Life Skills!  Ook ben ik ervan overtuigd dat initiatieven als Life Skills succesvol en duurzaam kunnen zijn als deze van binnenuit komen: change has to come from within. En daarom geloof ik nog meer in Life Skills!

Monique van 't Hek

Organisatieadviseur

Ik ben op een missie om bij te dragen aan een samenleving die eerlijker is en waarin ieders talenten gezien en gehoord worden. Life Skills zet zich in voor jongeren in Amsterdam, leert jongeren om zichzelf te ontwikkelen en als volwaardig deelnemer mee te kunnen doen aan onze multiculturele samenleving. Toen ik voor het eerst bij Life Skills binnenstapte was deze motivatie en positieve atmosfeer meteen voelbaar. Een inspirerende omgeving waar jongeren zichzelf, met een beetje hulp, kunnen ontwikkelen. Met een achtergrond in de luchtvaart en het bedrijfsleven zet ik mijn kennis en ervaring graag in om samen met Life Skills jongeren een eerlijke kans te bieden. Een kans die iedereen verdient! Ik doe mee, jij ook?!

Jordi Pawar

Projectleider en accountmanager

Wij zijn opzoek naar vrijwilligers voor de volgende werkzaamheden: webredacteur, tekstschrijver, fondsenwerver, netwerker, creative designer, editor. Heb deze of andere skills, sta je achter de missie van Life Skills en wil je hieraan bijdragen? Neem contact met ons op! www.lifeskills.nl/werkenbij

Naam, functie/rol

Spread the word

Ambassadeurs

Volgt  

Bekim Mehovic

Business Development Manager Meelunie B.V.

Ik wil me voor Life Skills inzetten, omdat ik op de middelbare school een lastige tijd had. Ik ben 16 jaar weet wat leerlingen meemaken en ik begrijp wat er nodig is om te helpen. De Life Skills docenten hebben mij goed geholpen tijdens mijn schoolperiode. Ik wil andere kinderen ook graag helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Nu ik mag meedenken met wat er gebeurt weet ik zeker dat het allemaal goed komt met ook andere kinderen. Ik ben eerstejaars student MBO JAD. Ik blijf lessen volgen bij Life Skills. Het is leerzaam en leuk.

inaaya hayatmohamed

Student MBO

Wil je je graag inzetten voor Life Skills, anders dan als vrijwilliger of partner? Word ambassadeur! Als ambassadeur steun je Life Skills door deze bekend te maken in je netwerk en je netwerk te verbinden aan Life Skills. Wil je je hiervoor aanmelden of wil je weten wat dit voor je betekent? 

Let's connect

Wil je je ook aansluiten bij ons team? Solliciteer direct!

8 + 15 =

Instagram feed