Begeleiding opmaat

coaching

Persoonlijke begeleiding

Wil je doelen behalen en hier gericht en met focus aan werken? En vind je dit nog lastig? Dan is 1-op-1 coaching een ideaal hulpmiddel voor jou om je doelen te realiseren. Je kunt bijvoorbeeld als doel hebben om een werkplanning te leren maken waardoor je minder studiestress hebt, hulp bij je loopbaankeuze, of extra hulp bij je profielwerkstuk of sollicitatie. Of misschien heb je nog geen specifiek doel, maar wil je gewoon beter worden in een vak. Het kan allemaal. In welke situatie je ook zit. Je hoeft het niet alleen te doen. Stuur een mail, app of bel om je situatie te bespreken en we kijken graag naar de mogelijkheden die passen bij jouw wensen en situatie. 

Kosten

Voor 1-op-1 coaching hanteren we diverse prijzen. Let op: heb je een stadspas of minimuminkomen? Dan is coaching kosteloos. Ook als je deelnemer van onze huiswerk- en studiebegeleiding bent, is de coaching kosteloos.

 Frequentie Kosten
1 uur per week 35 euro per uur
2 uur per week 32,50 euro per uur
4> uur per week 30 euro per uur
Vanaf 4 maanden aaneengesloten 1-op-1 coaching 30 euro per uur

Locatie

1-op-1 coaching vindt plaats bij ons op locatie aan de bijlmerdreef 101.  Ook hulp op afstand is mogelijk.

Op afstand

Liever zien en spreken we de leerling persoonlijk, maar als de leerling het wil en de situatie het toelaat geven we studiehulp op afstand. Dit kan via een communicatiesysteem zoals zoom, skype en facetime, maar ook via de mail en whatsapp. Mocht blijken, dat de leerling de stof beter kan begrijpen bij fysieke aanwezigheid, dan gaat onze voorkeur uit naar een fysieke afspraak.

Wil je persoonlijke begeleiding op maat?

10 + 5 =

Contact gegevens