Onderwegnaar morgen

Projecten

Be a hero, be a role model

Rolmodellen zijn ons voorbeeld. Mensen waar we naar opkijken, mensen die zijn  zoals wij willen zijn en aan willen optrekken. We hebben allemaal  rolmodellen nodig, zeker als jongere. Je moet je “eigen ik” namelijk nog vormen en daar is een rolmodel superhandig bij. Een rolmodel biedt hoop, kansen en inspiratie. Hierom hebben wij het project ‘Be a hero, be a role model’ ontwikkeld. Check onze hero’s!

Life Skills in de keuken van..

Wat je niet kent, word je niet. Logisch toch? En zonde! Want er is zoveel meer mogelijk, dan dat je nu voor ogen hebt. Onze reporters gingen de hort op en mochten een kijkje nemen in de keuken van diverse organisaties en beroepen zoals IT manager bij NS, wethouder, archeoloog, communicatieprofessional, directeur, kok, luchtverkeersleider en nog veel meer. Bekijk de filmpjes ter inspiratie voor je loopbaan en de keuzes die je kunt maken.

Life Skills News

De reporters van Life Skills gaan graag de hort op om zaken onder de aandacht te brengen bij andere jongeren. De nieuwsitems gaan over uiteenlopende onderwerpen: van maatschappelijke onderwerpen tot actuele zaken, zolang het maar aantrekkelijk is voor jongeren. Op uitnodiging komen de jongeren graag langs voor een nieuwsitem.

Wil je meedoen met onze projecten? Let's connect!

9 + 6 =

Contact gegevens

Instagram feed