Helpmee

Word partner of donateur

Samen bereiken we meer, draag bij!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, kan op allerlei soorten manieren, maar hoe mooi is het om te investeren in de jeugd die straks onze toekomst gaat maken? Wil jij ons helpen de jeugd eerlijke kansen te bieden, zodat zij de mogelijkheid krijgen voor actief burgerschap? Dan ben je van harte uitgenodigd om te participeren. Samen staan we sterker en samen bereik je meer. En hoe gaaf, dat jouw bedrijfsnaam in PR van Life Skills mag shinen?! Deze prachtige kans laat je toch niet aan je voorbij gaan?

Een bijdrage leveren aan deze ambitie kan in allerlei vormen, mankracht (voor workshops, trainingen en bijles) materiaal (zoals een locatie, meubilair en IT middelen) en financieel voor activiteiten, personeel, materiaal en materieel.

Rolmodellen

Wat is jouw verhaal? Kun je met jouw verhaal onze jeugd inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen? Om van zichzelf te houden? Door te zetten? En kun jij hen van tips en tricks voorzien, die zij kunnen gebruiken in hun loopbaan? Kom langs en deel je verhaal met hen. Liever je verhaal online delen? Ook dan kan. Neem contact met ons op. Deze rolmodellen gingen je voor. 

Bedrijfsbezoeken

Wat je niet kent, word je niet. Logisch toch? En zonde! Wij willen het toekomstperspectief van onze jongeren (10-18 jaar) verbreden. Zoveel beroepen zijn er waar ze voor kunnen kiezen. Mogen zij ook kennis maken met jou organisatie? We komen graag! Ontvangt u liever geen groepen? Dan komen onze reporters graag een kijkje in de keuken van uw vak/organisatie nemen. Het bezoek wordt opgenomen in de vorm van een vlog en gedeeld met leeftijdsgenoten.

Materiaal

Zijn er producten bij uw bedrijf afgeschreven zoals laptops, microfoons, tablets, maar kunnen ze nog een ronde mee? Onze kinderen hebben deze hard nodig! Doneren of sponsoren? Wij, en ook de kinderen zijn u erg dankbaar. 

Bezienswaardigheden

Gratis toegang tot musea of andere bezienswaardigheden om de horizon van de jongeren te verbeden. Graag! Of toegang tot een pretpark of ander recreatieve gelegenheden om de kinderen wat lol te bezorgen? Samen kunnen we velen blij maken.

Sponsoren en doneren

Naast mankracht kunnen we natuurlijk ook financiële hulp gebruiken. Financiële hulp voor bijvoorbeeld materiaal, materieel, eten en drinken, uitstapjes en activiteiten. Maar ook voor het uitbreiden van onze diensten.

Dankbaar zijn we..

Zonder onze partners geen Life Skills. Zonder Life Skills geen optimale kansen voor onze kinderen. Onwijs blij zijn wij met de hulp van onze partners: 

Partner worden? We komen graag met je in contact!

Wat zeggen onze samenwerkingspartners?

Moenira is vind jou echt een uitzonderlijk betrokken, bevlogen en kundig persoon. Jij bent in mijn ervaring tijdens dit project telkens een stapje verder gegaan dan we überhaupt vroegen; door bijv. een super mooi filmpje te maken, en door jou groepje echt (ook nog deels buiten de lessen) te coachen om het beste uit hunzelf en dit project te halen. Volgens mij doe je dit geheel vanuit je eigen passie voor wat je doet en dat straal je ook uit.  Ik hoop dat deze samenwerking naar meer smaakt en dat we elkaar (als organisaties en als persoon) snel weer gaan tegenkomen.

Anneke Albers - IMC Weekendschool

Vestigingsmanager, coördinator en PR

.

.

.

.

Instagram feed