Let’shave somefun

jongeren

Join the club!

Leuk dat je interesse hebt in Life Skills! We hebben veel leuks in petto voor je. En allemaal dragen ze bij aan het bevorderen van jouw toekomstperspectief. We gaan in hoge groepscohesie werken aan jouw sociale- en levensvaardigheden, zelfvertrouwen, zelfliefde en uiteraard besteden we ook aandacht aan je schoolwerk. Samen maken we ook leuke uitstapjes, zodat je meer van de wereld ontdekt. Tot 15 uur per week kun je bij ons terecht voor studieondersteuning ook voor de meest inspirerende masterclasses, business met rolmodellen, stagemarkten en bedrijfsbezoeken, excursies en boosters. Bekijk de kalender en schrijf je in.

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding vindt van maandag tot en met vrijdag 13:45 – 18:45 uur aan het bijlmerplein 79 Amsterdam. 15 uren per week kun je bij ons terecht!

Samen met andere studenten en onder begeleiding, met persoonlijke aandacht ga je aan de slag gaan met je studie. Hierdoor krijg je eindelijk rust in je hoofd, houd je tijd en energie over voor leuke dingen en kun je die nodige boost geven aan je studie!

Studiebegeleiding

Studievaardigheden zijn belangrijk om gedurende de studieloopbaan alles uit de kast te kunnen halen. De studievaardigheden bieden een stevig fundament voor een stabiele loonbaan van de student. De leerlingen krijgen tips en tricks over hoe te leren, te plannen, zich te concentreren, om te gaan met faalangst, motivatie te vinden. De studievaardigheden vinden plaats in de vorm van mini-workshops zoals: leren leren, leren plannen, onderzoeksvaardigheden, solliciteren, studieloopbaanplan en omgaan met faalangst.

Masterclasses

Waarom geven ze op de middelbare school wel les in wiskunde, maar niet in relaties. Vergeleken met een relatie is wiskunde een eitje’. #DARUM!
Dit is precies waar de Masterclasses van Life Skills over gaan. Over vaardigheden, die je op school niet krijgt, maar even belangrijk zijn voor je kennis en kunde en je algemene ontwikkeling voor straks.

1-op-1 coaching

Wil je doelen behalen en hier gericht en met focus aan werken? En vind je dit nog lastig? Dan is 1-op-1 coaching een ideaal hulpmiddel voor jou om je doelen te realiseren. Je kunt bijvoorbeeld als doel hebben om een werkplanning te leren maken waardoor je minder studiestress hebt, hulp bij je loopbaankeuze, of extra hulp bij je profielwerkstuk of sollicitatie. Of misschien heb je nog geen specifiek doel, maar wil je gewoon beter worden in een vak. Het kan allemaal. In welke situatie je ook zit. Je hoeft het niet alleen te doen.

We komen graag met je in contact!