21e eeuwse educatie

aan 10-21 jarigen voor gelijke ontwikkelingskansen en succesvol burgerschap

life Skills..

.. ondersteunt jeugd in de leeftijd van 10-21 jaar in de ontwikkeling van levensvaardigheden, algemene kennis, zelfvertrouwen en burgerschapsvorming, zodat zij ‘know how’ hebben, zich te manifesteren in de samenleving en regie durven te nemen over hun leven voor een duurzame toekomst. Dit doet Life Skills met  masterclasses, themabijeenkomsten, huiswerk- en studiebegeleiding, business, bemiddelingexcursies, boosters en coaching aan jeugd en hun ouders.

Wat doen we?

Activiteiten

augustus 2024

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo

Aan de slag!

Diensten

Huiswerk
begeleiding en meer

Kun je je thuis niet goed concentreren? Heeft je docent geen mogelijkheid om extra uitleg over de stof te geven? Of heb je gewoon geen motivatie? Samen met andere leerlingen én onder begeleiding, met persoonlijke aandacht ga je aan de slag met je studie. Hierdoor krijg je eindelijk rust in je hoofd, houd je tijd en energie over voor leuke dingen en kun je die nodige boost geven aan je studie!

Studie
begeleiding

Studeren, hoe doe je dat?
Studieskills zijn belangrijk om gedurende je studieloopbaan alles uit de kast te kunnen halen. De studieskills bieden een stevig fundament voor een stabiele loopbaan. Leer plannen, leren, onderzoeken en nog veel meer.

1-0p-1 coaching

Wil je doelen behalen en hier gericht en met focus aan werken? En vind je dit nog lastig? Dan is 1-op-1 coaching een ideaal hulpmiddel voor jou om je doelen te realiseren. Bij 1-op-1 coaching gaan we aan de slag met jou en betrekken we, waar mogelijk is je ouders bij.

Masterclasses

‘Waarom geven ze op de middelbare school wel les in wiskunde, maar niet in relaties. Vergeleken met een relatie is wiskunde een eitje’. #DARUM!

Dit is precies waar de trainingen en workshops van Life Skills over gaan. Over vaardigheden, die je op school niet krijgt, maar even belangrijk zijn voor je kennis en kunde en je algemene ontwikkeling voor straks.

7-Life Skills Programma

Dit bijzondere programma geeft deelnemers  handvatten om te kunnen ontdekken wie ze zijn, waar ze goed in zijn, hoe de samenleving functioneert, welke mogelijkheden er voor hen zijn en wat hun dromen en drijfveren zijn. Zeer geschikt voor jeugd die opgroeit in een kapitaalarme omgeving. Het programma bestaat uit vier fasen: wie ben ik, leer, doe en let’s go.

activiteiten

Netwerkbijeenkomsten, musea bezoeken, bedrijfbezoeken en andere uitjes. Bij Life Skills werken we op een leuke manier aan het uitbreiden van je netwerk, je toekomstperspectief, algemene kennis en levensvaardigheden. Samen maken we het altijd gezellig. Schrijf je in en kom mee! Bekijk hier alle opkomende events

Iedereen is geniaal.
Maar als je een vis beoordeelt op zijn talent om een boom te beklimmen, dan zal hij zijn hele leven denken dat hij stom is.

Albert Einstein
Wat vind jij?

Studiebegeleiding heeft zeker toegevoegde waarde. Mijn tweeling is zichtbaar vooruit gegaan. Zij zijn in staat om zelfstandig te plannen, verstandige keuzes te maken, maar ook de cijfers zijn positief. Dit heeft geleid tot enthousiasme om te leren.

Moeder Sabine

Ik heb de workshop Become a Reporter gevolgd. Ik vond het superleuk om te doen en ik raad het iedereen aan.

Kinderburgemeester Ilias (11)

Ik ging van een 1 voor wiskunde naar een 4.3 en dan naar 8.6.

Op de Studiehub leerde ik het begrijpen. Bedankt.

Hamza (15)

Ik vind huiswerkklas superleuk je leert plannen daarnaast zijn er ook leuke workshops. Bij huiswerkklas kan ik me goed concentreren omdat ik weet dat ik de tijd heb om mijn werk af te maken.

Shayenne (13)

Leerlingen geholpen

Masterclasses gegeven

begeleiders

partners

Life Skills

Interesse in onze diensten, sponsoren of kennismaken?